Autokrassen

Een soort sticker om op een auto te plakken. De illusie is dat het net lijkt, alsof er gigantische krassen op de auto zitten. Let op de reactie! Deze sticker is eenvoudig weer te verwijderen!

Prijs: €1.95
Meer info - Bestellen

 

Been met broekspijp

Een been met een stukje broekspijp. Deze kunt u bijvoorbeeld tussen de deur, koelkast, ladenkast etc. klemmen. Ook grappig is om de broekspijp tussen de deksel van de kofferbak van uw auto te klemmen. Kijk in uw achteruitkijkspiegel voor de reactie!

Prijs: €9.95
Meer info - Bestellen

 

Kogelgaten groot

Een vel met 9 stickers van grote kogelgaten. Plak deze op bijvoorbeeld uw auto of koelkast. Lijkt net echt!

Prijs: €3.95
Meer info - Bestellen

 

Politie bonnenboekje

Een politie bonnenboekje om bekeuringen uit te schrijven. Er zitten voldoende bonnetjes in het blok om de hele familie te bekeuren!

Prijs: €6.95
Meer info - Bestellen

 

Steen door ruit

Een topper uit de Eigen Import collectie van Feestartikelen.nl. Deze illusie bestaat uit een steen met raamdecoratie die u op de autoruit of een gewoon raam kunt plakken. Door de speciale decoratie die onder de bal zit lijkt het net alsof de steen voor de helft in de ruit zit. Handig is dat u het geheel heel eenvoudig kunt verwijderen en ergens anders weer kunt gebruiken.

Prijs: €6.95
Meer info - Bestellen

 

Uitlaatfluitje

Werkelijk een schitterend artikel. Stop dit uitlaadfluitje bij iemand in de uitlaad. Zodra deze persoon wegrijdt met de auto is het net een fluitketel.

Prijs: €2.25
Meer info - Bestellen

 

DUO SMS

Neem twee mensen tegelijk in de maling door op hetzelfde moment, hetzelfde smsje te sturen. Het lijkt alsof ze het smsje van de andere persoon hebben gekregen.

Telefoonnnumer 1:
Tel nr. 2:

Tekst SMS:

Er zijn nog 160 tekens over.

Advertentie