Fop artikelen

Er zijn diverse 1 april grappen te maken, maar voor sommige grappen is het handig om een fop artikel te gebruiken. Hiermee komen de grappen nog beter tot zijn recht!

Op www.1april.net hebben we 330 fop artikelen staan die je ook direct kunt bestellen. In het linker menu staan een aantal categoriën zodat je makkelijk kan doorklikken naar het juiste produkt.

Hieronder vind je de drie populairste fop artikelen van dit moment en zeer geschikt voor 1 april grappen.

1. Scheten laten met een afstandsbediening

Dit fopartikel is echt geweldig en je kunt de grap keer op keer weer gebruiken. Het bestaat uit twee delen: Het apparaatje wat het scheetgeluid produceert en een afstandsbediening. Hiermee kun je tot rond de 10 meter afstand het apparaat bedienen en een scheet laten. De scheten klinken harder dan ooit en je kunt twee verschillende scheten laten.

Bestel nu voor maar €24,95.

 

2. Nep politie bonnenboekje

Met dit bonnenboekje van de politie ga je zorgen dat veel mensen helemaal over de zeik gaan. Want wat is nou erger dan een onterechte boete? Er zitten genoeg bonnen op het bonnenboekje zodat je al je vrienden, familieleden en buren flink te grazen kunt nemen.

Het boekje kost maar €6,50, bestel op fun-en-feest.nl.

 

 

 

 

 

 

Nep kras op de auto

Ken je iemand die onwijs zuinig is op zijn auto? Hij poetst de auto elk weekend tot deze weer helemaal blinkt? Dan is het leuk om dit 1 april grapje uit te halen!

Dit is eigenlijk een sticker, maar zo op het eerste gezicht lijkt het een kras. Plak de sticker op de auto en   vraag aan de eigenaar van de auto of hij ergens tegen aan gereden is. "Nee, hoezo dat?" Zal de bestuurder zeggen. "Ik heb een dikke kras op je auto gezien, volgens mij is iemand anders dan tegen je aangereden!".

Deze grap wordt nog sterker en beter als je het combineert met een fopgesprek via de 1-april-lijn. Plak de sticker op de achterkant van de auto, want daar zit volgens deze grappenmaker een deuk in de auto. 

Wat je ook nog kan doen is een sms versturen met een ander nummer als afzender. 

Bestel deze nepkras nu voor maar €1,60 en haal een fantastische grap uit!


DUO SMS

Neem twee mensen tegelijk in de maling door op hetzelfde moment, hetzelfde smsje te sturen. Het lijkt alsof ze het smsje van de andere persoon hebben gekregen.

Telefoonnnumer 1:
Tel nr. 2:

Tekst SMS:

Er zijn nog 160 tekens over.

Advertentie